Stiftelsesmøtet avholdes på Brygga tirsdag 27. mars klokken 20. Da er det en knapp måned før sesongens første seriekamp blåses igang.

Det "nye" laget FK Herøy/Dønna vil i all hovedsak bestå av de samme spillerne som i fjor kapret 5. plassen etter en meget god sesong.

Da ble det også 32 poeng, mot 15 første sesongen i 3. divisjon. Av helgelandslagene var det kun Mosjøen som gjorde det bedre i 3. divisjon.

Men laget scoret kun 38 mål og var blant de lagene som scoret minst.

Samtidig var Dønna/Herøy også blant de gjerrigste lagene bakover. Bare 43 ganger måtte talentfulle Christer Anfindsen plukke ballen ut av egne nettmasker.

Ny spiller FK Herøy/Dønna møter den nye sesongen med en ny spiller, nemlig Henrik Skog Tømmervik fra Leirfjord. Dette er en spiller som styret i fotballklubben venter seg mye av.

Leif Magne Paulsen, som spiller for Steigen, var i fjor delaktig i mange poeng for Dønna/Herøy. Da var han nemlig på utlån, men i år er han tilbake i saltenlaget.

Ivo Reinertsen er tilbake i øyriket, i første omgang på utlån fra Mo IL fram til 15. juli.

Årets spiller Etter fjorårssesongen ble Ronny Jensen kåret til årets "Dønna/Herøygutt" og vinner av spillerbørsen med 14 poeng.

Nummer to ble Leif Magne Paulsen med 12 poeng, med Brynjar Mathisen som nummer tre med 11 poeng.

Årets sliter ble Frank Karlsen, mens Alf Torbjørn Westin ble fjorårets toppscorer.

Årets spiller var det keeper Christer Anfindsen som ble.