- Nå deler vi litt, og tar med messa til Sandnessjøen og tror den også vil treffe og røre folk der. Bandetbesetningen er en litt annen en sist, med fast gitarist Svein Olav Heggheim på plass. Pianist Jan Magne Berglund og Åge Johansen på gitar og trekkspill kan ikke være med denne gangen og Johnny Birger Hansen får dermed ekstra bredt spillerom.Utrykket blir nok en tanke mer rocka enn sist. Silje er fortsatt sjelfull solist og vi håper de som gikk glipp av messa i Herøy tar turen innover på søndag og gjør seg klar for en magisk kveldstime i kirka, og et fornya syn og apetitt på Bruce Springsteen, sier prest i Herøy, Annette Stenseng.

Gjendikta låtene til Springsteen
- Geir Berglund har ikke bare oversatt, men gjendikta Bruce Springsteen sine tekster og gitt dem en lokal og gjenkjennelig språkdrakt. Låtene fremføres veldig stemningsfullt med en lånt vokalist, Silje Marita Kristiansen på noen av låtene. I tillegg er også Johnny Birger Hansen hentet inn for å sette en ekstra spiss på konserten med sitt gitarspill, sier Annette.

Tidligere prest i Dønna, Kaare Stenseng, skal holde kveldens preken og det blir nattverd, lystenning og ofring til Kirkens Nødhjelp og kirkekaffe på menighetssenteret etter messa.

Plass til alle
- Springsteen er spesialist på å skildre hverdagslivet og stemninger de fleste kjenner seg igjen i, og dette skal vi løfte frem denne kvelden. Kirka er et rom som har plass til alle menneskelige erfaringer og perspektiv, samtidig som det er en plass til å løfte blikket litt opp fra hverdagen og se det store i det små, se de store linjene og kanskje til og med se Gud på ferde i mitt lille liv, sier Stenseng.

- Musikken og tekstene sier det meste denne kvelden, og herved er alle oppfordret til å få med seg en gudstjeneste helt utenom det vanlige. I og med at dette er en gudstjeneste koster det selvsagt ingenting å komme inn, avslutter Annette prest.

Disse blir med på Springsteenmessa i Sandnessjøen kirke
Geir Berglund, sang, gitar og munnspill
Silje Marita Kristiansen, sang
Svein Olav Heggheim, gitar
Johnny Birger Hansen, gitar
Kaare Stenseng, trommer/perkusjon
Svein Lundestad, bass