Førstkommende søndag er det en fin anledning til å få seg en liten trimtur og samtidig kose seg med noe å bite i. Turmarsjen er planlagt å gå "Solheim rundt".

Startkontigenten er kroner 20 og det er "Ull og omtanke" som selger kaffe, kaker og varme pølser. Det skal trekkes ut et gavekort fra Herøy Sport & Fritid fra blant dem som deltar.

Sprek i september
Arrangørene oppfordrer oss til å ta med naboen, barna, mannen, kona, bestemor, bestefar, sjefen eller noen andre til arrangementet som de har kalt "Sprek i September".

Arrangement hver måned
Utover høsten og vinteren planlegger JeSS-gruppa arrangementer hver måned som de vil komme tilbake til senere.

Navnene fram til jul er allerde klare og blir slik; Optimist i Oktober, Noe Nytt i November, Dans i Desember

JeSS-gruppa
JeSS står for Jenter-Styrke-Samhold og fikk sitt utspring under folkehelseuka som ble arrangert i begynnelsen av mars i år. Gruppa har som motto at all aktivitet er god aktivitet der målet er å samle alle gode krefter og lavterskeltilbud som påvirker oss positivt.
Trykk her for å lese mer om JeSS-gruppa på deres Facebook-side.

Ull & omtanke
Ull & omtanke Herøy er en gruppe som oppfordrer oss til å strikke en "varm" lapp som settes sammen til et teppe som gis til kreftpasienter som trenger en oppmuntring i hverdagen. Det var Trine Valberg som fikk ideen til å danne gruppa etter at hun oppdaget at det på Facebook var dannet en slik gruppe av designfirmaet Customaid med Vibeke Jerkaas i spissen.
Trykk her for å lese mer om prosjektet på deres Facebook-side