Søker korsangere til konsert

Korbilde

Lørdag 6. mai inviterer Herøy Musikkorps til konsert i Herøy skoles aula. I den forbindelse ber dirigent Lars Olav Mogård-Larsen både nye og gamle korsangere om å melde seg til tjeneste.

Herøy Musikkorps skal arrangere konsert i Herøy skoles aula 6. mai. Det planlegges et variert og godt program som også skal bestå av korsang. Nå ber dirigent Lars Olav Mogård-Larsen korsangere om å komme på øvinger på søndager i tida framover.

Lars Olav har lang erfaring med å gi oss gode konsertopplevelser. I november hadde han stor suksess med konserten «Nordnorske perler» i kirka og i desember trakk han i trådene på den populære julekonserten. Nå ber han de mange dyktige korsangerne om å møte på øvinger igjen.

- Vi kjører øvelser på søndager mellom klokka 18.30 til 20.00 og jeg håper riktig mange blir med i koret denne gangen også. Første øving blir søndag 9. april kl. 18.30, opplyser Lars Olav til Herøyfjerdingen.

Lars Olav kan kontaktes på tlf. 916 81 869.

Korbilde
Dirigent Lars Olav Mogård-Larsen søker korsangere til konsert 6. mai. Bildet er hentet fra siste julekonsert i Herøy kirke. (Foto: Sigurd A. Sjåvik)

Annonser