LEDIG DRIFTSTILSKUDD FYSIOTERAPI

Ved Herøy Fysioterapi er det ledig 40 % driftsavtale allmenn fysioterapi

Herøy kommune har totalt 1,4 driftstilskudd fordelt på tre fysioterapeuter tilknyttet instituttet Herøy Fysioterapi. Instituttet holder til i lokaler ved Herøy omsorgssenter. Herøy Fysioterapi utøver allsidig fysioterapipraksis til hele kommunens befolkning og samarbeider tett med øvrig helsetjeneste i kommunen. Fysioterapeutene ved instituttet samarbeider om drift av et folkehelsetilbud i form av et treningssenter som er samlokalisert med instituttet.

Vi søker fysioterapeut med kompetanse og erfaring innen allmenn fysioterapi, og gjerne med erfaring som privatpraktiserende fysioterapeut i kommune uten fastlønnet fysioterapeut.

Den som ansettes må kunne utøve en fysioterapitjeneste til alle pasientgrupper i kommunen, herunder barn og eventuelt pasienter på institusjon, i den grad kommunens behov tilsier dette.

Erfaring fra gruppebehandling, bassengtrening og hjemmebehandling er en fordel. Interesse for folkehelsearbeid er ønskelig. Personlig egnethet, samarbeidsevner og interesse for faglig utvikling vil bli vektlagt. Hjemmebehandling og utøvelse av kommunale oppgaver må påregnes.

Praksisen skal utøves ved Herøy Fysioterapi. Det forutsettes at den som tilsettes kjøper seg inn i utstyr ved instituttet og deltar i felles driftsrutiner. Praksisen skal utøves i tråd med ASA 4313.

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til Herøy fysioterapi v/ Øyvind Arnes Johansen,  tlf 75 06 80 44 / 97 65 89 82 eller Herøy kommune v/ Siv Nilsen 75 06 80 00 / 48 20 13 82 For

Søknad med CV, samt kopier av attester og vitnemål sendes Herøy kommune, 8850 HERØY eller post@heroy-no.kommune.no

Søknadsfrist: 1.2.2011