I spennet mellom å drive attføring med opplæring og veiledning, til å være en profesjonell leverandør av varer og tjenester kan vi rekruttere fra mange yrkesgrupper. 

Din bakgrunn er ikke avgjørende. For oss blir du først spennende når du har personlige egneskaper som gjør at du kan omsette din kunnskap til beste for våre deltakere. Hos oss får du spille på hele ditt register.

Bedriften er organisert i 2 avdelinger: - Vaskeriet, som er et moderne barrierevaskeri som ble etablert for 2,5 år siden.

- Serviceavdelingen organiserer systue, egen kantine, brukt butikk, hjelpemiddellager og renhold.

Bedriften driver et dagsenter som er integrert i begge avdelinger. Som ansatte jobber vi på tvers av avdelinger ved behov.

Bedriften har fokus på kvalitet og kompetanse. Vi er i ferd med å bli Equassertifisert og vi oppfordrer til og støtter kompetanseheving blant ansatte.

Bedriften har 4 ordinære stillinger. Tre arbeidsledere og daglig leder.

I serviceavdelingen har vi ledig 100 % stilling som

Arbeidsleder med ansvar for hjelpemiddellager og butikk. I tillegg til jobb som arbeidsleder vil stillingene inneholde administrative arbeidsoppgaver.

Vi tilbyr en spennende jobb med varierte arbeidsoppgaver, KLP, kantine. Lønn etter avtale.

For mer informasjon, ta kontakt med Jørn Moe  tlf 75059980/48000172. Søknad sendes på mail til: jm@heroyasvo.no

Herøy ASVO AS Flostad 8850 Herøy

Søknadsfrist: 18. april 2011

Trykk HER for å se Herøy ASVO sin versjon av utlysningen.

----------------------------------------------------------------------- Herøy ASVO AS er en av 230 Vekst bedrifter som gjennom å være en profesjonell leverandør av varer og tjenester skal gi vekst og utvikling til mennesker som er utenfor det ordinære arbeidsmarkedet.

Bedriften er tiltaksarrangør for NAV, har 12 godkjente VTA plasser. Gjennom Nav og andre samarbeidspartnere gir vi tilbud til 25 forskjellige personer.

Bedriften holder til i nyrenoverte lokaler og har sunn økonomi.

Vi har en godt innarbeid produksjon av varer og tjenester og et godt samarbeid med private og offentlige virksomheter i lokalsamfunnet.