Kjell Stokbakken sier til Herøyfjerdingen at det ikke har vært enkelt å ta denne beslutningen.

- Jeg fikk et meget godt tilbud fra Norsk Kylling og etter en del overveielser har jeg valgt å takke ja til denne muligheten. Det er ingen dramatikk i at jeg slutter og jeg forlater gode arbeidskollegaer en bedrift som jeg har trivdes meget godt i gjennom de over åtte årene jeg har vært ansatt, sier Stokbakken.

Flytter fra høsten
- Jeg vil senest slutte i Marine Harvest og begynne i ny jobb fra 1. juni 2015. I starten vil jeg nok pendle en del mellom Trondheim og Herøy, men fra høsten vil resten av familien flytte etter til Trondheim. Vi har mye familie på Herøy og har trivdes veldig godt. Vi vil derfor beholde husene og vil nok benytte anledningen til å komme nordover så ofte som mulig, sier Stokbakken.

Norsk Kylling
Norsk Kylling er en norsk næringsmiddelbedrift som slakter og videreforedler kylling og kalkun. Bedriften ligger på Støren i Midtre Gauldal i Sør-Trøndelag og er siden 2012 heleid av REMA 1000. Bedriften er hovedleverandør av kylling- og kalkunprodukter til REMA 1000 og Bunnpris og hadde i 2012 en omsetning på omkring en millard kroner som tilsvarer rundt 30% av kyllingmarkedet i Norge.Årlig slaktes 18 millioner kyllinger og 500 000 kalkuner ved fabrikken.
Kilde: Wikipedia