Befolkningen i Husvær og Brasøy var alle invitert til å komme og se på det rundt timelange underholdningsprogrammet, som denne gangen var lagt opp som en TV-aften.

Etter å ha bitt ønsket velkommen av den dyktige hallo-mannen Torje Karlsen, fikk vi blant annet se Barne-TV, PULS - et program om helse, Dagsrevyen og værmelding.

Vi fikk også være med på noe som ble kalt "I dusjen" (audition), som var deres egen vri på IDOL.

Fra skolens eget band, med Fredrik Pedersen på trommer, Kristian Sæther Karlsen på bass, Per-Gunnar Pettersen gitar/solist og Ole-JOhan Zahl på el-gitar fikk vi høre "Folsom Prison Blues". Den ble framført på en imponerende måte.

I kveldens sport fikk vi se en reportasje fra VM i kappdrikking av vann. Etter en jevn og intens kamp gikk Ole "Munkholm" Zahl av med seieren.

TV-kvelden ble rundet av med solosang av Martine Zahl, før hele elevflokken sang sin tradisjonelle sommerferiesang.

Helt til slutt fikk vi et ekstranummer av avgangselevene Per-Gunnar Pettersen og Ole Johan Zahl. De sang "De e slutt" av To Far Gone.

I år som årene før fikk lærerne her sin gave. Kulturskolens rektor, Anne Kari Lia, hadde også møtt opp for å gi blomster til lærer Inge Ryan for god innsats for Herøy Kulturskole, avdeling Husvær.

Alle frammøtte var svært fornøyde da de dro hjem etter at kveldens begivenhet var over.

Tekst: Brita Marlen Pettersen Bilder: Lærer Alf Rune Olsen og Anne Kari Lia.