Skal underholde på frivillighetsdagen

Kulturskolen underholder på frivillighetsdagen_alle

Onsdag 15. mars mellom kl. 17.30 og 19.00 inviteres det til åpent arrangement i Herøy skoles aula. Da skal man markere og feire det enorme frivillige arbeidet som drives i kommunen.

Det frivillige arbeidet er av stor betydning for trivsel og bosetting og frivillighetsdagen inngår som en del av bolystdagene som gjennomføres 15. og 16. mars for første gang.

Temaet denne gangen er frivillighet og integrering og kommunen har vært så heldige og få Trygve Nordby som foredragsholder. Han er en dyktig foredragsholder og har tidligere blant annet vært leder for Norges Røde Kors og leder for Utlendingsdirektoratet. Nordby blir også en av foredragsholderne på bolystkonferansen som foregår på dagtid onsdag 15. mars.

Kulturskolen sørger for underholdning
Under markeringen av frivillighetsdagen vil fire av kulturskolens dyktige sangelever opptre sammen med sin lærer Reidar Moursund. Vi har fått oversendt en liten smakebit på det de skal framføre og vi lar oss imponere over kvaliteten. Folk bør derfor kjenne sin besøkelsestid og finne veien til Herøy skoles aula onsdag kveld. Hele arrangementet er gratis og begynner kl. 17.30.

Hør Dilana og Ingrid synge I Feel It Coming (The Weeknd Feat Daft Punk)

Kulturskolen underholder på frivillighetsdagen_alle
Disse fire sangelevene fra Kulturskolen i Herøy skal sørge for flott underholdningen under markeringen av frivillighetsdagen. Fra venstre: Dilana Holstad, Ingrid Kilvær Nilssen, Vegard Mathiassen Larsen og Tora Solhaug.

Annonser