Yngve Magnussen sier til Herøyfjerdingen at alle de 40 gjestene gjestene som deltok på arrangementet syntes de fikk servert meget god sjømat som var tilberedt av en dyktig kokk. - Det ble servert lokale råvarer med laks fra Marine Harvest og torks og rogn fra Dønna Fiskemottak på Høla i Dønna, sier Yngve Magnussen.

Ferske råvarer
- Lørdag formiddag dukket jeg, Bertil Jakobsen og Ståle Strømmen etter kamskjell som ble servert senere på kvelden. Vi kan derfor trygt si at det ble levert ferske råvarer, forteller Magnussen.

Kokk fra Dønna
- Halvard Mikalsen fra Dønna var innleid som kokk og vi fikk servert et fantastisk måltid. Menyen bestod av, chil/hvitløksstekt kamskjell, sashhimi av torsk, laks og kamskjell, laksewok med østerssaus, fersk torsk, lever og rogn, torskelasagne, laks med nøtteskorpe, laks tartar og kokte laksehoder, avslutter Yngve Magnussen.

Alle bilder: Yngve Magnussen