Kampene lørdag
Helgas første kamp gikk mot Narvik. Kampen starter omtrent som forventet, det står 2-2 etter de 4 første singlekampene etter bra spill av alle sammen. Vi taper deretter begge doublekampene med minst mulige margin. Vi klarer ikke å hente det inn igjen, og taper 4-6 til slutt.

Neste på programmet var serieleder Bodø. Starter bra i denne også, og har 2-2. Så taper vi 4 kamper med minst mulig margin. Det mest positive er at Ole Johnny og Erlend leverer veldig bra spill selv om det ikke holder helt inn. Taper til slutt 2-8.

Kanebogen var lørdagens siste motstander. Nesten som vanlig står det 2-2 etter de 4 første. Denne gangen er det vi som drar fra etter doublespillet og vi vinner til slutt ganske kontrollert 7-3 etter bra spill av alle sammen.

Kampene søndag
Saltdal var søndagens første motstander. Vi begynner bra og leder 3-1 etter innledningen, deretter vinner vi begge doublene igjen og leder 5-1 før de 4 siste. Andrius og Inge taper litt overraskende sine kamper i avslutningen, men Anders og Erlend vinner kontrollert og sikrer seier 7-3.

Tromsø stilte med et forsterket lag fra forrige gang. Andrius og Ole Johnny vinner sine kamper mot en talentfull tromsøspiller, samt at Anders og Ole Johnny vinner den ene doublekampen. Ellers henger vi rett og slett ikke med og taper fortjent 3-7.

Sesongens siste kamp var mot serietoer Rana. Begynner bra, har 2-2 etter innledningen. Deretter butter det litt imot og vi vinner ikke flere kamper. Taper 2-8 til slutt etter mye bra spill fra både oss og Rana.

Fornøyde totalt sett
- Bodø og Rana endte på lik poengsum, men Bodø vant serien på bedre kampkvote. Vi endte som i fjor på 5. plass. Totalt sett er vi fornøyd med resultatene, men vi har litt igjen før vi klarer å avgjøre de jevne kampene, spesielt i double, sier Inge Brunsvik.

Kommende turnering
Neste på programmet for bordtennisgjengen er Thon Hotel Cup i Bodø 1. og 2. mars.

Tekst: Inge Brunsvik