Herøy/Dønna dominerte spillet den første halvtimen av første omgang, men omgangen var preget av tamt og det ble ingen scoringer.

Bedre i 2. omgang
Andre omgang ble betydelig bedre og etter at Saltdalskameratenes Fredrik Toppen Andersen hadde satt inn et selvmål i begynnelsen av omgangen endret kampen i følge rapportene karakter og hjemmelaget fikk vist hva de er gode for.

Ikke lenge etter selvmålet satte Espen Alfheim inn enda et mål for FK Herøy/Dønna og hjemmelaget fortsatte å dominere kampen og Jørgen Hågensen satte inn 3-0 målet på straffe mot slutten av omgangen.

Flere av spillerne på FK Herøy/Dønna viste fram enkeltprestasjoner i løpet av kampen, samtidig som de også presterte et godt og rutinert lagspill.

Leder Ronny Jensen trekker spesielt fram spillerne Håvard Pettersen, debutant Tom Farmen Nerli og Jørgen Hågensen som gode spillere i denne kampen.

- Trener og keeper Dagfinn Ness Andreassen hadde også god kontroll gjennom hele kampen, sier Ronny Jensen.

Herøy/Dønna har fått en god start og etter to spilte kamper har de nå fire poeng og ligger på andreplass med like mange poeng som Brønnøysund som topper tabellen i 4. divisjon HeSa.

Alle foto: Hilde Andreassen