Rio 2 kl. 18.00
RIO 2 må Blu, Jewel og deres tre barn reise fra storbyjungelen og inn i den ekte Amazonasjungelen for å møte slekten. I et land han ikke kjenner og helt ute av sitt rette element må Blu konfrontere sin argeste konkurrent - Jewels pappa! I tillegg må han kjempe for å unngå Nigels djevelske planer for hevn.

I Rio 2 hører vi igjen en gruppe talentfulle musikere i rollene i originalversjonen; Oscar vinnende Jamie Foxx, Bruno Mars, Kristin Chenoweth, Rita Moreno og hip-hop stjernen will.i.am fra The Black Eyed Peas.

I den norske versjonen hører vi igjen Aksel Hennie i rollen som Blu og Maria Haukaas Mittet som Jewel. Vi får også et gledelig gjensyn med Tshawe og Yosef fra Madcon som stemmene til Nico og Pedro. I tillegg hører vi Aleksander Walmann som kjekkasen Roberto og Håvard Bakke som den hevnfulle kakaduen Nigel. I rollen som Gabi hører vi Katrine Blomstrand, mens pappaen til Jewel - den strenge Eduardo blir spilt av Nils Ole Oftebro.

Aldersgrense: Alle

Omtale     Trailer

The Amazing Spider-Man 2 kl. 20.00
I "The Amazing Spider-Man 2" følger vi Peter Parker (Andrew Garfield) videre idet han møter sine farligste fiender hittil.

Peter Parker (Andrew Garfield) strever fortsatt med å balansere sitt ansvar som superhelten Spider-Man med et liv som high school-student. Ikke minst ønsker han også å tilbringe tid med kjæresten Gwen Stacy (Emma Stone). Men når han begynner å etterforske farens fortid nærmere med hjelp av kameraten Harry Osborn, oppdager han flere dypt begravde hemmeligheter. Samtidig må han ta opp kampen mot to nye, farlige motstandere, Electro og Rhino, som begge har én ting til felles: OsCorp.

Aldersgrense: 11 år

Omtale     Trailer