Geir Berglund har over en treårsperiode gjendiktet 22 sanger av Bruce Springsteen, og både han og bandet følte derfor at det var mulig å gjøre mer ut av dette materialet. Resultatet av dette har blitt til konserten «Springsteen på norsk». 

Dette har blitt et stort prosjekt som involverer mange i det lokale musikklivet. I tillegg til de seks medlemmene i Rubb & Rake, har bandet fått med seg tre andre vokalister, en blåserekke med saksofon, trompet og trombone og en pianist. 

De medvirkende var: Geir Berglund, Svein Olav Heggheim, Åge Johansen, Jonny Birger Hanssen, Kaare Stenseng, Jan Magne Berglund, Svein Lundestad, Einar Roan, Kristin Heggheim, Terese Berglund, Silje Marita Kristiansen, Jørn Høberg, Ola Loe og Nina Øhlen.

Publikum var med fra første tone og fikk høre både musikk med trøkk og rolige ballader. Noen av sangene førte til at en hadde problemer med å sitte stille, mens andre fikk fram tårene hos publikum. Vil blant andre nevne Terese Berglund og Silje Marita Kristiansen, både alene og i duett med Geir Berglund. Mange flotte vokalprestasjoner.

Mellom sangene fortalte Kaare Stenseng humoristiske historier om Bruce Springsteen, i beste P.I.L.S.stil (Populærmusikk ispedd litt sladder på NRK). Morsomt innslag.

En kunne tydelig høre at det var lagt ned mange timers øving, det var både presisjon og samstemthet. Vi ser fram til neste prosjekt i regi av Geir Berglund m/Rubb og Rake.

Takk for en flott konsert!Terning.jpg

Kari Bremnes med band: 
Oppfordrer de som skal på konserten i morgen til å kjøpe billetter på forhånd. Det er usedvanlig mange forhåndsbestilte billetter i år.