Jentegruppa JeSS har tidligere annonsert at de har planlagt et arrnagement hver måned i tida framover. Navnene fram til jul er allerde klare og "Optimist i Oktober" ble arrangert søndag, samtidig med årets TV-aksjon. Resten av arrangementene før jul skal hete "Noe Nytt i November" og "Dans i Desember"

5100 kroner til TV-aksjonen
- Det ble en god formiddag med mange turgåere for TV-aksjonen "Vann forandrer alt" i Øksningan på søndag. JeSS gruppa var optimistisk i forkant og håpet på at mange ville støtte opp. Og det ble bra: Rundt 70 små og store fant seg en turløype som passet for dem og gikk for en god sak. Etterpå var det bålkaffe, kaker og hyggelig prat rundt bålet i grillhytta på Drømmeplassen. Det kom inn kr 5100.- som går uavkortet til TV-aksjonen. JeSS-gruppa takker alle som deltok!, forteller Elbjørg Larsen til Herøyfjerdingen.

JeSS-gruppa
JeSS står for Jenter-Styrke-Samhold og fikk sitt utspring under folkehelseuka som ble arrangert i begynnelsen av mars i år. Gruppa har som motto at all aktivitet er god aktivitet der målet er å samle alle gode krefter og lavterskeltilbud som påvirker oss positivt.
Trykk her for å lese mer om JeSS-gruppa på deres Facebook-side.

Alle foto: Elbjørg Larsen