Det er veldig mye som skjer i Herøy for tiden. Vi er inne i en meget positiv periode og vi må bruke den optimisme vi har nå til fortsatt økt vekst. 

Engasjement Det er viktig å huske at de fleste arbeidsplasser og tilbud vi har i dag er blitt realisert som en følge av engasjement fra enkeltpersoner.

Det er innsatsen til alle disse personene som gjør at vi har en så god kommune i dag, sier Stig Neraas til Herøyfjerdingen.

Beste kommune Han sier videre at det er de mange initiativ, små tiltak fra personer og bedrifter som til sammen ytterligere skal løfte Herøy inn i framtiden og gjøre Herøy til den beste kommune å vokse opp, bo og arbeide i.

Anerkjennelse Herøy kommune ønsker å markere den innsatsen enkeltpersoner, lag/foreninger eller bedrifter gjør ved å gi en liten anerkjennelse. Men det er dere arbeidstakere, innbyggere, naboer og lesere av Herøyfjerdingen som vet hvem som aller mest fortjener en slik anerkjennelse for 2012.

Anerkjennelse i form av «bolystprisen» er tidligere gitt til Lillan Eide, Tennas Vel, Herøy IL støtteforening og Tommy Eide.

Send inn forslag Herøyfjerdingenes lesere oppfordres til å sende inn forslag til enkeltpersoner, lag/foreninger eller bedrifter som dere mener har utmerket seg med en positiv innsats og gjort at Herøy er blitt en enda bedre kommune og bo i.

Send inn forslag på e-post: post@heroy-no.kommune.no, ring Herøy kommune 75068000, send sms til 94150812.

Vurderes av gruppe
De foreslåtte kandidatene blir vurdert av en gruppe på tre personer bestående av leder av næringsforeningen, leder av barne- og ungdomsrådet og prosjektleder for "Økt Bosetting".

Dermed oppfordrer Herøyfjerdingen leserne til å lete etter kandidater og sende inn forslag.