Høsten 2013 har det vært gjennomført en prøveordning med foreldrestyrt ungdomsklubb på Møtestedet. I utgangspunktet har det vært åpen klubb annenhver torsdag for unger som går i 5. - 8. klasse sier leder på Herøy Frivilligsentral, Jelena Budesa.

- Klubben drives av foreldrene og på hver klubbkveld har det vært en ansvarlig forelder tilstede i tillegg til meg selv og styret. På noen av klubbkveldene har det også vært noen andre frivillige med fra Møtestedet, sier Jelena Budesa.

Skal avholde årsmøte om kort tid
- Vi har planer om å avholde årsmøte om kort tid og da skal det velges nytt styre og vi skal finne ut hvordan klubben skal drives videre. Jelena Budesa har vært en fantastisk medarbeider for klubben og jeg ønsker å takke henne for den jobben hun har gjort, sier leder av foreldregruppa for klubben, Astrid Reinertsen.

- I dag sitter Kristiane Lenning, Sunniva D. Pettersen, Anne Berit Iversen, Andreas Johansen og Vetle M. Bjertnes i styret, sier Reinertsen

Bildehilsen fra klubben
Sylwia Komajda Sikora er en meget dyktig amatørfotograf som opprinnelig kommer fra Polen og har flyttet til Herøy sammen med sin mann Arthur Sikora. Hun har også tidligere har imponert med sine flotte bilder og her kan dere se bilder som hun har tatt fra ungdomsklubben.