3. divisjon HeSa. Kampen ble en skuffende forestilling for de 68 betalende tilskuerne på Dønna kunstgressbane på Solfjellsjøen.

Begge lag viste fram en meget svak 1. omgang, likevel med gjestene som det minst dårlige laget.

Etter pause falt FK Herøy/Dønna mye sammen, og 13 minutter ut i omgangen kom gjestenes første mål. (se bildet).

Keeper Kim Johansen i hjemmelagets mål tok et innkast i fast grep, og dermed fikk Bossmo/Ytteren frispark inne i hjemmelagets 16-meter.

Kampen beste spiller Frode Hauge dyttet ballen til en umarkert Ove Olsen som fra fem meter dundret ballen forbi alle hjemmelagets spillere som hadde tatt oppstilling på streken.

Tre minutter senere var det klart for 0 -2 da Marius Bjørnvik tok et innlegg på hel volley og sendte ballen i mål.

Ny utvisning Etter 34 minutter av andre omgang fikk hjemmelaget sin angriper Ronny Jensen utvist etter to gule kort.

Og like etter lag Bossmo/Ytteren på til 3 - 0. Fem minutter før slutt reduserte innbytter Alf Torbjørn Westin til 1 - 3 etter et flott skudd fra 16 meter.

Ut av cupen onsdag Sist onsdag spilte FK Herøy/Dønna 1.runde-kamp i Norgescupen på mot Namsos. Kampen gikk på Dønna kunstgressbane og gjestene vant fortjent 2 - 1.