Herøy idrettslag har gjennom flere år hatt et meget godt samarbeid med sportsbutikken i Herøysenteret. Herøy Sport & Fritid arrangerer to ganger i året egne klubbkvelder der medlemmene kan få kjøpe utstyr med 30 prosent rabatt. Tidligere har det i tillegg blitt gitt 10 prosent rabatt ved kjøp utenom klubbkveldene, men denne økes nå til 15 prosent.

Den nye avtalen trer i kraft 15. oktober.

Må ha gyldig medlemskort
- Det har vært et problem at en god del av dem som kommer og handler hos oss på klubbkveldene ikke har gyldig medlemskort med seg. Dette ser vi oss nå nødt til å stramme inn og dette innebærer derfor at ingen får rabatt uten at de kan legitimere at de er medlem i idrettslaget, sier Kurt Arild Nilsen på Sporten.

- Herøy IL holder for tiden på med å kreve inn medlemsavgiften for alle medlemmer og har også mål om å få ut et brev til alle husstander. Vi vil deretter utstede et gyldig medlemskort som medlemmene kan forevise når de handler i sportsbutikken, sier leder i idrettslaget Kirsti Iversen.

Billig å være medlem
Herøy idrettslag har en meget rimelig medlemsavgift og det koster bare 100 kroner per medlem hvert år å være medlem.

- Dersom det er noen som ønsker å være medlem og som ikke har fått innbetalingsblankett er det bare å sette over 100 kroner til kontonummer 4533 21 02798 og merke med hva og hvem innbetalingen gjelder for. Mitt ønske er at flest mulig av Herøys befolkning er medlemmer i idrettslaget, avslutter Kirsti.