Pressesjef Jens Nordahl i Vinmonopolet ønsker ikke å bekrefte noe før kontrakten er underskrevet.

- Vi er positive og ønsker å få dette på plass så snart som mulig, men vi må ha en intern runde før alt er på plass. Vi har ikke for vane å bekrefte noe for alt er på plass, men dette er en sak vi ønsker å prioritere og vi håper å ha en underskrevet kontrakt med Herøysenteret om 2-3 uker, sier Nordahl.

God dialog
Kurt Arild Nilsen som er en av eierne av Herøysenteret sier han har arbeidet knallhardt for å få minipolet i sine lokaler.

- Vi har hatt en god dialog med Raymond Bruås og de andre representantene fra Vinmonopolet. Allerede i dag begynner vi med byggearbeidene og vi regner med at ombyggingen av lokalene fra vår side skal være ferdig i løpet av 14 dager. Det er mange krav som skal fylles, men det skal vi fikse, sier Nilsen.

Åpner mest sannsynlig før påske
Minipolet vil ligge i underetasjen i Herøysenteret i tilknytning til sportsbutikken, men vil bli skjermet fra det øvrige butikklokalet.

- Det vil bli inngang fra sportsbutikken til polet, men du kommer deg selvsagt også dit fra de andre inngangene i senteret. Vi satser på at minipolet skal være klart før påske, sier en entusiastisk Kurt Arild Nilsen.

Ønsker å ta i bruk 3. etasje
Kurt Arild sier at han er glad for at flere butikker nå blir samlet i senteret.

- Det har vært viktig for meg at flest mulig av spesialbutikkene i Herøy blir samlet på en plass. Vi har også planer om å ta i bruk 3. etasje i bygget. Det vil bli satt opp en utenpåliggende heis slik at alle skal kunne komme seg dit uten å bruke trappa. Jeg kan foreløpig ikke gå ut med hva lokalene skal brukes til, avslutter Kurt Arild Nilsen.

Om Herøysenteret
Herøysenteret er et aksjeselskap som eies av Herøy Sport & Fritid og Elektro & Kjøleteknikk. Jan Harry Edvardsen er daglig leder mens Kurt Arild Nilsen er styreleder. Mariann Edvardsen, Lena Eide Nilsen og Jan Harry Edvardsen er styremedlemmer.