- Nettsiden ble egentlig laget i forbindelse med planlegging av arrangementet, og ble blant annet brukt til utveksling av idéer og annet. Nå blir nettsiden liggende, i alle fall en stund til. Her skal det legges ut bilder og der er det også diskusjonforum og gjestebok, forteller Lundestad som også var bassist i Marves Venner.

Han legger til at det kanskje også blir lagt ut musikk på denne siden. - Det ble tatt opp musikk fra kvelden av alle gruppene. Det må i så fall avklares med de involverte. I alle fall skal alle som var med og spilte denne kvelden få en DVD-plate med all musikk og en rekke bilder, sier Svein Lundestad videre. Hele seks gamle og populære band fra 1960 til 1990-årene stilte gratis på scenen og om lag 550 feststemte publikummere fylte Herøyhallen og stemningen var svært høy. Følgende band stlte: Zinzano, Los Comanchos, Tigers, Marves Venner, Farris og No Money.

Mange av de som spilte i hallen mente at det slikt arrangement må gjentas, og det ganske raskt. Lundestad er ikke helt enig. - Det kan bli snakk om å gjenta dette, men kanskje i en annen form. En god ting bør ikke gjentas for ofte. Og det blir nok for tidlig å gjenta suksessen allerede neste år, avslutter han og takker alle de som var involvert i arrangementet 15. juli på en eller annen måte.

Festen ga også et pent overskudd i Herøy IL Fotball sin kasse til ungdomsarbeid framover.

Adressen til Lundestads nettside er http://reunion.iheroy.no/