Etter at Herøy kommune hadde en tilbakegang i folketallet ved utgangen av 2013 viser de siste tallene fra SSB at folketallet har vokst med 12 og at det meste av dette skyldes at vi har 30 nye innflyttinger til kommunen. Folketallet i Herøy kommune var ved utgangen av april 2014 på 1745 innbyggere mot 1733 ved årsskiftet.

For å markere dette inviteres nye innbyggere til Møtestedet torsdag 22. mai kl. 18.30 der de får en liten gave fra kommunen og næringslivet i Herøy.

Informasjon og kunstutstilling
Kommunen ønsker med denne sammenkomsten å gi litt informasjon om kommunen for at innbyggerne skal bli bedre kjent med de tilbud som finnes i kommunen. Det blir servert kaffe og kaker og etter treffet kan de som ønsker det være med på åpningen av en ny kunstutstilling med malerier som barn fra Herøy ungdomsklubb har malt på Peacepaintingverksted i Brasøy (se egen sak). Det blir også åpnet en utstilling med fotografier av Sylwia Komajda-Sikora. Hun er musikkutdannet i Polen og ivrig amatørfotograf. Bjørn Økern vil si litt om bildene til Sylwia. Utstillingene starter kl. 19.00 og er selvsagt åpen for alle.

Kulturskolen bidrar også med to innslag.