For fjerde året på rad deler Marine Harvest ut penger til formål som kommer lokalsamfunn der de driver til gode, gjennom Marine Harvest-fondet. I fjor fikk 19 organisasjoner, lag eller foreninger i selskapets Region Nord, som omfatter Nord-Trøndelag og Nordland, midler.

– I Marine Harvest er vi avhengige av livskraftige lokalsamfunn langs kysten der vi driver havbruk. Gjennom Marine Harvest-fondet ønsker vi å bidra på tiltak som kan komme flest mulig i lokalsamfunnet til gode, sier direktør for Marine Harvest Region Nord, Charles Høstlund.

Selskapet prioriterer støtte til tiltak i regi av frivillige organisasjoner som bidrar til livskraftige lokalsamfunn.

– Vi oppfordrer alle som bor i kommuner der vi har drift om å søke støtte til sin aktivitet. Fortell oss om ditt prosjekt og hvorfor du mener vi bør støtte det, sier Høstlund.

Tildelingskriterier:

  • Tiltaket skal komme flest mulig i lokalsamfunnet til gode
  • Lag og foreninger som driver kultur, fritids- eller idrettsaktiviteter i kommunen er prioritert
  • Tiltak for barn og unge er særlig prioritert
  • Midler kan også tildeles som del-finansiering av større prosjekter, herunder bygging av idrettshaller, kulturhus eller lignende tiltak til gode for lokalsamfunnet
  • MH gir ikke generell driftsstøtte
  • MH støtter kun tiltak i kommuner hvor selskapet har virksomhet

Søknader skal sendes gjennom Marine Harvest sitt elektroniske skjema, som åpnes 1.april 2014. Søknadsfrist er 15. mai 2014.

Trykk her for søknadsskjema og mer informasjon.

For mer informasjon, kontakt:
Maria Jakobsen, Marine Harvest Region Nord, 992 24 277

Om Marine Harvest
Marine Harvest er verdens største produsent av oppdrettslaks og Norges største matprodusent. Selskapet er representert i 22 land og har om lag 1 400 ansatte i Norge og 10 400 ansatte på verdensbasis. Hovedkontoret ligger i Bergen, og selskapet er notert på Oslo Børs og New York Stock Exchange (NYSE).