Idrettslaget har en kreativ jentegjeng fra ungdomstrinnet som lager morsom underholdning.

Se bildegalleri på vår facebook-side.

VM-dansen Onsdag ettermiddag var intet unntak og denne gangen dro denne gjengen i gang hele idrettsfesten med ”VM-dansen” fra scenen.

Etter dansen kunne leder i idrettslaget, Kirsti Iversen, fortelle at denne gjengen også skal til Norway Cup til sommeren.

I fjor fikk alle medlemmene i Herøy IL en flott genser med Herøy IL på ryggen og Kirsti Iversen kunne onsdag fortelle at både unger og voksne har vært flinke til å bruke genserne i ulike sammenhenger.

Ny gave - Vi har flere ganger sett representanter for Herøy IL avbildet i avisene iført gensere. Det er bra, sa Iversen – før hun gikk over til årets gave til medlemmene.

- I år har vi vært lure og funnet fram til at alle skal få en buff – med Herøy Idrettslag trykket på, sa hun og kalte fram alle ungene – klassevis – for å dele ut gaven.

Hyllest til styre og trenere Ikke alle var til stede – men disse får sine buff’er senere.

Etter gave-utdelingen var det tid for å takke alle trenere og styrerepresentanter for deres uvurderlige arbeid med å holde aktiviteten i gang i Herøy IL.

Saft, kaffe og kaker Naturlig nok var fotballgruppa størst, men her var også representanter for både motocross, badminton, handball, bordtennis og barneidretten.

Alle fikk sine velfortjente blomster og hyllest. Og selvsagt vanket det saft, kaffe og kaker på alle som møtte.

Herøy IL har sin egen info-side HER