«Petter uteligger» til Herøy

Petter Uteligger TV2_Augustbryggo

Mandag 17. april kl. 20.00 på TV2 vises episode 6 i serien «Fra gata til Nordkapp». Da kommer «Petter Uteligger» og hans gjeng med åtte rusavhengige til Herøy på sykkel.

I juni i fjor hadde Herøy besøk av «Petter Uteligger» og hans gjeng med åtte rusavhengige på deres fem uker lange rusfrie reise gjennom Norge.

I episode 6 drar gjengen på sykkeltur fra Sandnessjøen via Dønna til Herøy. Etter å ha fått lånt sykler i Sandnessjøen tar de ferga over til Dønna før de sykler til Herøy.

De kommer innom Augustbryggo på Seløy der de får servert 3-retters middag. For noen av dem blir dette en helt ny opplevelse av et fiskemåltid.

Etter å ha overnattet i «Edvardastua» sykler de videre til Elfis Sjøstuer på Nord-Herøy der de også overnatter før de sykler videre og tar ferja over til Søvik.

Se episoden på TV2 mandag 17. april klokka 20.00. Hele serien kan også ses på TV2 Sumo.

Petter uteligger: Fra gata til Nordkapp
Petter Nyquist tar med seg åtte rusavhengige på en fem uker lang rusfri reise gjennom Norge. Målet er Nordkapp, men det er også det eneste som er planlagt med turen – resten er opp til deltakerne selv. Det blir en dramatisk reise med sterke følelser.
Kilde TV2

Petter Uteligger TV2_Augustbryggo
Mandag 17. april kommer Petter Nyquist og hans gjeng med åtte rusavhengige til Herøy. På bildet ser vi Kjell Inge Jakobsen reklamere for kveita. (Skjermdump TV2 Sumo)
Petter Uteligger TV2_Thoralf
Her møter trønderen Thoralf Lian en annen trønder. (Skjermdump TV2 Sumo)

Annonser