I sommer ble jubileumsverket "Livslenka" satt opp tre ganger under Herøydagan i Herøy kirke. Under samtlige forestillinger var kirka fyllt til randen. Musikken er skrevet av Reidar Moursund, mens tekstene er skrevet av den kjente lyrikeren Helge Stangnes.

Det er konsertopptak med musikken fra disse forestillingene som nå er gitt ut på CD av Reidar Moursund. Reidar har tidligere gitt ut fem CD-produksjoner.

Det var jo også flere flere dønnværinger som var med i koret så den selges også der, sier Reidar. Etterhvert vil den også bli lagt ut for salg i butikker i Sandnessjøen og ellers rundt omkring på Helgeland, avslutter Moursund.

Ukas artist i NRK Nordland
Neste uke er det Reidar Moursund som er ukens artist i NRK Nordland - Radio.

Meget bra kvalitet
Etter å ha hørt på produktet kan det underskrives på at kvaliteten er blitt meget bra. Opptakene er gjort av Are Bredal Simonsen i Herøy kirke den 29. og 30. juni.

Musikken er mikset og produsert av Reidar Moursund og videre mastret av Jan Erik Kongshaug i Rainbow studio i Oslo. Han regnes som en av norges beste på området. Cover er maleriet "Livslenka" som er malt av Inger Meyer.

CD-en er utgitt med støtte av Nordland fylkeskommune og Herøy kommune.