- Jeg kommer med et slags langt kåseri som heter Livet for øvrig og det blir ikke opplæring. Jeg vil rette et humoristisk blikk som samtidig har gode undertoner på det livet vi lever, forteller Ingrid Evertsen.

- Tema er livet og det livet vi får tildelt. Er det tilfeldig hvor vi havner eller er det en grunn til at vi er der vi er? Hvilke verdier har vi og lever vi etter, og hvordan tar vi oss videre når vi nå detter i ei grøft? Jeg ser på livet med mange skråblikk og det er et kåseri med humoristisk brodd. Det handler om vanlige folk for det er slike folk jeg kjenner, sier Evertsen.

Fint på Helgeland
Ingrid Evertsen forteller at hun tidligere har vært blant annet i Dønna og Vefsn og gleder seg til å komme til Helgeland.

- Dere har det jo så flott hos dere og jeg gleder meg til å komme tilbake og oppleve den flotte naturen, sier Ingrid Evertsen.

Fakta
Ingrid Anna Evertsen er en norsk skuespiller og standup-komiker fra Tromsø, best kjent som rollefiguren Mossa.

Som Mossa har hun opptrådt hyppig i diverse moroprogrammer fra Tromsø, blant annet i Du skal høre mye... fra Rorbua, men også i diverse private arrangementer. Prestasjonene har gitt henne medlemskap i Norges Toillingforbund.

Hun har laget en kåseriserie i NRKs Norgesglasset kalt Lev lurt med Evertsen.

Evertsen bor nå i Mefjordvær i Berg kommune på Senja. Hun sitter i kommunestyret (formannskapet) for Senterpartiet. Hun har engasjert seg til fordel for Tromsøs vennskapsby Gaza og for homofiles rettigheter.
(Kilde: Wikipedia)