Herøys handballjenter har dispensasjon i år for å stille i serie med yngre lag, fordi laget er relativt ferskt.   I dag slet de to - tre år yngre jentene fra Brønnøysund med å få til avslutninger mot heimelagets forsvar som var noen centimeter høyere.   Tidlig ledelse
Allerede i det første minuttet kom et forvarsel om hvor seieren skulle havne.   Lina Theimann dro seg gjennom og avsluttet med å plassere ballen sikkert i mål.   Bortelaget kvitterte raskt til 1 - 1, men etter tre minuttet var heimelaget atter i føringen med 2 - 1.   Og ledelsen økte til både 3 - 1 og 4 - 1.   Godt forsvar Ved pause var stillingen 5 - 3 etter en noen lunde jevn omgang.   Etter pause var herøyjentene suverene, og den etterhvert klare seieren skyldes i første rekke solid forsvarsarbeid.   De yngre og kortere gjestene fikk aldri til skikkelige avslutninger.   De få gangene de fikk til avslutninger ble ballen enkelt plukket opp av en god Hilde Pedersen i heimelagets mål.   Til slutt ble det så klare sifre som 12 - 5.