Beskrivelse avdeling

NAV Herøy ble etablert i september 2009. Kontoret har 3 statlige stillinger og 1,5 kommunale stillinger.

Kommunale oppgaver som er tillagt NAV-kontoret er: Husbank/bostøtte, startlån, sosialhjelp/lån, økonomisk rådgiving, arbeid med flyktninger og rusforebyggende arbeid.

Arbeidsoppgaver Stillingen som veileder innebærer arbeid/oppfølging av brukere med kommunale og statlige ytelser.

Vi søker Det søkes etter veileder som

- har relevant utdanning/praksis for stillingen - har engasjement og evne til å inspirere andre - er serviceinstilt og brukerorientert - er positiv, engasjert og samarbeidsvillig

Personlig egnethet tillegges stor vekt.

Krav til kompetanse Det er ønskelig at søkere har sosialfaglig utdanning, men søkere med annen relevant praksis kan vurderes.

Andre opplysninger Ansettelse skjer på vanlig kommunale ansettelsesvilkår, herunder medlemskap i offentlig tjenestepensjonsordning.

Alle søkere tas med på offentlig søkerliste, jf. offentleglova § 3 jf. § 25. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra den, må begrunne dette i søknaden.

Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres.

Personer som skal yte tjenester til barn eller personer med utviklingshemming skal vise politiattest. Attesten skal ikke legges ved søknaden, men skal legges fram før tiltredelse.

Kravet gjelder personer som skal yte helsehjelp, sosiale tjenester eller jobbe i grunnskole, SFO og barnehager.

Søknadsprosedyre Alle søknader på ledige stillinger skal registreres elektronisk.

Dersom du trenger hjelp med søknaden kan du henvende deg til NAV.

Søknadsfrist    23.06.2011       Utlyst dato   08.06.2011                    Vårref      11/931

Kontaktpersoner

NAV-leder May-Britth Pedersen, tlf: 75068000                     e-post: may-brith.pedersen@nav.no

Kommunal-leder1 Siv Nilsen, tlf: 75068000 / 48201382                e-post: siv.nilsen@heroy-no.kommune.no

Rådmann Roy Skogsholm, tlf:75068000             e-post: roy.skogsholm@heroy-no.kommune.no

OM HERØY Herøy kommune ligger på Helgelandskysten, midt i Norge. Kommunen, som har flere øyer enn innbyggere, betraktes av mange som et av verdens vakreste steder.  Kommunens innbyggere er bosatt på flere øyer.

De største er knyttet sammen med bruer. Vi er rundt 1650 innbyggere, og vil gjerne bli flere, så du er hjertelig velkommen. I Herøy finnes det et hav av muligheter, for deg som vil. Skjærgården byr på enestående friluftsopplevelser.

Herøy kommune har gode offentlige tjenestetilbud som full barnehagedekning, kulturskole, idrettshall, kunstgressbane og et aktivt idretts- og kulturliv. Kommunen har god kommunikasjon med ferjer og hurtigbåt til regionsentret Sandnessjøen.

Der finnes det gode kommunikasjoner videre som flyplass, anløp av hurtigruten og gode bussforbindelser til Mosjøen som korresponderer med tog. Regionen har en svært positiv utvikling basert på økt oljeaktivitet og er et av landets største oppdrettsområder.