Roy Skogsholm ønsker å fratre som rådmann i Herøy kommune ved oppnådd aldersgrense 1. november 2015. I den forbindelse ønsker kommunen å rekruttere ny rådmann i fast stilling som snarest mulig kan rykke inn å assistere vår rådmann under nedtrappingen og være rede til å overta fra november 2015. Skogsholm har vært rådmann i Herøy kommune siden oktober 2006.

Roy Skogsholm er for tiden sykemeldt i det meste av sin stilling og formannskapet valgte derfor enstemmig 25. november 2014 å konstituere kommunalleder 1 Siv Nilsen til rådmann fra årsskiftet fram til 15. mai 2015. Skogsholm skal i perioden primært følge opp næringssaker og samferdsel.

Aktuelle søkere kan lese utlysningsteksten på Herøy kommunes hjemmeside og søke på stillingen der.
Trykk her

Fakta om Herøy kommune
Herøy er en vekstkommune på vakre Helgelandskysten. Kommunen har 1740 innbyggere og har hatt god vekst de siste årene. Ble kåret til den tredje beste på utvikling blant kystkommuner i Europa. Ble også for to år siden kåret til en av de fem beste kommunene i Norge å bo i og mottok fylkesmannens fornyingspris.
Kommunen har et moderne og godt utviklet næringsliv i hovedsak innenfor marine næringer der havbruk med tilknyttet virksomhet er den største.
Kommunen har et godt utviklet velferdstilbud, men står foran store satsninger på omsorgssektoren.