Enhetslederne kommunen er en del av rådmannens ledergruppe.

Beskrivelse avdeling Herøy barnehage har vært gjennom en stor endringsprosess de siste årene.  I 2009 ble to kommunale barnehager slått sammen til en og samlokalisert. 

Våren 2011 drives barnehagen som en 3-avdelingsbarnehage.  Fra høsten 2011 vil barnehagen sannsynligvis bli endret til å være en 4-avdelingsbarnehage.

Arbeidsoppgaver Stillingen som enhetsleder innebærer å være barnehagestyrer med økonomi- og personalansvar.  Enhetslederne i kommunen inngår i rådmannens ledergruppe.

Barnehagen har de to siste årene deltatt i et prosjekt sammen med skolen for å utvikle et god opplegg for å kvalitetssikre språk- og begrepsutviklingen hos barn og utvikle gode rutiner for overgang fra barnehage til skole.

Vi søker etter en enhetsleder som: * er utdannet førskolelærer, gjerne med administrativ erfaring * har gode lederegenskaper * har stort engasjement og evne til å inspirere, engasjere og veilede medarbeidere mot felles mål * er serviceinnstilt og brukerorientert * kan se nye løsninger og lede endringsprosesser

Vi kan tilby: * en selvstendig jobb med mye ansvar * en positiv, engasjert og samarbeidsvillig personalgruppe * deltakelse i en engasjert og utviklingsorientert ledergruppe * konkurransedyktig lønn

Andre opplysninger Ansettelse skjer på vanlig kommunale ansettelsesvilkår, herunder medlemskap i offentlig tjenestepensjonsordning.

Alle søkere tas med på offentlig søkerliste, jf. offentleglova § 3 jf. § 25. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra den, må begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres.

Personer som skal yte tjenester til barn eller personer med utviklingshemming skal vise politiattest. Attesten skal ikke legges ved søknaden, men skal legges fram før tiltredelse.

Kravet gjelder personer som skal yte helsehjelp, sosiale tjenester eller jobbe i grunnskole, SFO og barnehager.

Søknadsprosedyre Alle søknader på ledige stillinger skal registreres elektronisk. Dersom du trenger hjelp med søknaden kan du henvende deg til NAV.

Klikk HER for å søke på stillinger

Søknadsfrist: 07.05.2011           Utlyst dato: 15.04.2011      Vår ref: 11/533

Kontaktpersoner Geir Berglund Kommunalleder II  Telefon: 75068000 / 41121649   E-post: geir.berglund@heroy-no.kommune.no