Anne Lise Gjengaar opplyser til Herøyfjerdingen at kursholderen Brita Rundgren er profesjonell og mye brukt til slike kurs.

- Målet med kurset er at du skal få kjennskap til materialer og utstyr du kan bruke og hvordan du fletter et panel i forskjellige teknikker, og få forslag til hva disse panelene kan brukes til.

Først til mølla
- Av erfaring vet vi at det er vanskelig å få folk til å møte opp på kurs i helgene. Kurset som er på 15 timer skal derfor pågå fra kl. 16.00 – 21.00 på onsdag og torsdag og fra kl. 09.00 – 14.00 fredag 25. april. Det er plass til kun 12 deltakere så det er bare å melde seg på, sier Gjengaar.

Påmelding
For mer informasjon og påmelding tar dere kontakt med Anne Lise Gjengaar på telefon 95092194 eller på epost til algjengaar@live.no.

Fakta
Meshwork er en morsom teknikk som gir veldig mange muligheter til å lage sin egen og helt spesielle dekor til puter, vesker, punger, esker, løpere m.m. På kurset vil det bli vist flere modeller hvor det er brukt paneler med meshwork som dekor.

Det er mange muligheter og mønstre å velge i. Ved hjelp av en spesiell skråbåndsbretter og vlisofixbånd lages bånd som flettes/veves sammen til kuber og stjerner på disse kursene.