Torsdag kveld skal malerier som barn fra Herøy ungdomsklubb har malt på Peacepaintingverksted i BrasøyGalleriet søndag 27 april vises fram i en utstilling. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Peacepainting og Frivillighetssentralen i Herøy.

Tankevekkende kunst og egen fotoutstilling
Tone Toft som har vært kunstnerisk leder for prosjektet forteller at det ble skapt mye tankevekkende kunst denne dagen, og de 30 maleriene vil nå pryde veggene på Møtestedet. Hun vil også være til stede og fortelle om prosjektet.

Utstillingen vil også vise fotografier tatt av Sylwia Komajda-Sikora. Hun er musikkutdannet i Polen og ivrig amatørfotograf. Bjørn Økern vil si litt om bildene til Sylwia.

Kulturskolen bidrar også med to innslag.

Om Peacepainting
Peacepainting er en uavhengig organisasjon med utspring i Bindal i Nordland. Peacepainting organiserer intuitive maleverksteder for barn og ungdom – slik at de kan uttrykke seg gjennom et ordløst språk.

Trykk her for å lese en egen artikkel maleverkstedet i BrasøyGalleriet Kunst og Kulturverksted i regi av Peacepainting, der målet er fred, likeverd og mellommenneskelig forståelse.