Kirsti Iversen har vært primus motor for å sy sammen program til kulturkvelden under Herøydagan i svært mange år. De fleste gangene har hun også opptrådt som dyktig konferansier som loser publikum trygt gjennom et variert og bredt program. Dette skal hun gjøre i år også og hun skal også etter planen skal hun ha med seg en medhjelper. Hvem det er kan være en overraskelse.

Variert program
Kirsti forteller om et allsidig program der det lokale kulturlivet i hovedsak skal løftes fram.

- Publikum kan se fram til et variert program med høy kvalitet der mange lokale «stjerner» skal vise seg fram. Det blir noen tilbakeblikk og vi får også oppleve at utflyttede herøyfjerdinger kommer hjem for å underholde. Dette setter vi selvsagt stor pris på.

- Med vår faste videofotograf Sigurd Sjåvik på laget kan det også komme noen intervju og andre overraskelser, sier Iversen.

- Tradisjonen tro vil ordføreren åpne ballet og dele ut diverse priser før underholdningen kommer skikkelig i gang. Av programmet kan jeg blant annet nevne at Hanna Smørvik kommer tilbake til Herøy og skal synge for oss. Det samme gjør Kenneth Tindslett Hansen fra Øksningan, som nylig også har gitt ut egen musikk. Jeg gleder meg skikkelig til kulturkvelden og ser fram til den folkefesten Herøydagan alltid er, avslutter kulturkvelddronningen Kirsti Iversen.

Gitt ut egen musikk
Kenneth Tindslett Hansen fra Øksningan som nå er bosatt i Tønsberg har nylig vært i studio i Bergen og spilt inn fire egne låter. Herøyfjerdingen har tatt en prat med Kenneth.

- Jeg jobber nå som rørlegger i Tønsberg, men holder også på med musikk og driver og spiller litt på ulike tilstelninger i området. I september i fjor var jeg i studio i Bergen og spilte inn fire låter som jeg har skrevet selv. Med unntak av trommer er det jeg som spiller alle instrumenter og synger på låtene.

- Jeg opptrer mest alene, men har også med meg en kompis når det klaffer sånn. Under Herøydagan er planen at jeg skal få med meg to musikere under framførelsen på kulturkvelden, avslutter Kenneth.

På lydkuttet fra Youtube ;under kan dere høre en smakebit fra musikken som Kenneth har gitt ut. Låtene kan også kjøpes på Spotify og Wimp ved å søke på Tindslett. Det burde ikke herske noen tvil om at Kenneth har laget fin musikk og er flink til å synge.