Resten av året får alle medlemmer 10 prosent på alle treningsklær. Det er to klubbdager/kvelder i løpet av året, og på torsdag er første klubbdag for 2014.

Medlemskap
- Vi ønsker så mange medlemmer som mulig og det koster bare 100 kroner per person i årsavgift, sier Kirsti Iversen, leder i Herøy IL.

For å få rabatt på Herøy Sport og Fritid må du vise medlemskortet.

- Vi har ikke sendt ut blanketten for å fornye medlemskapet i Herøy IL for 2014, men ta med kortet for 2013 under klubbdagen, sier Kirsti.

Nye medlem
Hvis det er noen som vil bli medlem under klubbdagen kan du bli medlem ved å skrive deg opp på en liste på Herøy Sport og Fritid.

- De som vil bli medlem skriver seg bare opp på sporten, slik at vi kan sende ut blankett til alle som ikke er medlem men som har fått medlemsrabatt under klubbdagen.

Treningsdrakter
- Nå kjører vi nye bestillinger på den fine Herøy IL-dressen, med veldig gode tilbud. Den koster 350 kroner for barn og 500 kroner for voksne. Treningsdrakten kan også bestilles under klubbdagen, avslutter Kirsti.

Målet vårt
- Vi har som mål å få alle Herøyfjerdinger som støttemedlemmer i Herøy IL. Som medlem får man mange gode tilbud på Herøy Sport og Fritid og man støtter samtidig idrettslaget i Herøy, sier Bente Karlsen.