Er du fotballinteressert og bor i Herøy, Dønna, Sandnssjøen eller Leirfjord bør du sette av de tre første dagene i neste, 13. - 15. august til TINE Fotballskole i Herøy.

Dyktige trenere Det er trener for FK Herøy/Dønna Kenneth Karlsen som har ansvaret for opplegget på fotballskolen, og det betyr god kvalitet.

Med seg til å lede gruppene gjennom ulike øvelser får han spillerne på laget sitt.

I tillegg stiller dyktige Stein Ludvigsen fra Sandnessjøen IL og tidligere Lyn-spiller Stein Magne Hansen. Han har også en fortid som trener i blant annet Mosjøen.

Og leder i HIL Fotball Svein Lundestad håper også det skal lykkes arrangørene å få kretsansvarlig for spillerutvikling i kretsen - Stein Hansen - til fotballskolen.

- Fotballskolen finner sted hver dag fra mandag til onsdag fra klokka 16.30 til 20 og koster 150 kroner. I all hovedsak går pengene til mat og drikke, forteller Svein Lundestad, leder i HIL Fotball.

Påmelding skjer til Svein Lundestads telefon 90 66 61 45

TINE stiller med yoghurt og milkers til alle spillerne, i tillegg til ulike effekter som skjorter og annet. I tillegg serverer arrangør Herøy IL Fotball et enkelt varmt måltid.