Doktor Proktors prompepulver kl. 18.00
Hvor langt kan en vellykket promp få deg? Fører den bare til en god latter, eller kan den til og med gi deg internasjonal anerkjennelse?

Den temmelig gale Doktor Proktor har ved et uhell funnet opp verdens kraftigste prompepulver. Når to av barna i nabolaget hans en dag kommer på uventet besøk, starter en fortelling om et uvanlig vennskap og et ellevilt forretningsprosjekt. Flinke Lise med museflettene og bittelille Bulle med det knallrøde håret bestemmer seg nemlig for å hjelpe Proktor med å få prompepulveret ut i verden. Men det er et farefullt eventyr de tre legger ut på, for den rike og onde herr Thrane og de ekle sønnene hans er villig til å gjøre hva som helst for å få tak i prompepulveret.

Aldersgrense: 7 år.

Omtale   Trailer

Need for Speed  kl. 20.00
Nylig ute av fengsel etter å ha blitt uskyldig dømt, ser gatebilsjåføren Tobey sin mulighet for hevn over sin tidligere og styrtrike kollega via et transkontinentalt billøp. Uhyre risikabelt og uhyre forbudt. Og da hans eks-partner får vite om planene, og utlover han en massiv dusør til den eller de som tar Tobey av dage, får løpet en helt ny og livsfarlig dimensjon…

"Need for Speed" er en moderne hyllest til de topptrimmede bilkulturfilmene fra 60- og 70-tallet, og inneholder et gjensyn med alle mytene om hva som gjør et kobbel glitrende sportsbiler på den store, åpne amerikanske landeveien så medrivende og cinematisk. Filmen er basert på tidenes mest solgte bildataspillserie, som har solgt over 140 millioner eksemplarer over hele verden.

Aldersgrense: 11 år.

Omtale   Trailer