Kake og blomster til bilferja Tenna

Mannskapet på bilferja Tenna får skryt

Kaptein Rune B. Nilsen og mannskapet på MF Tenna, som trafikkerer sambandet Søvik - Austbø – Herøy, får stor takk for at de var villig til å gjøre et ekstra anløp av Austbø i forbindelse med akutt sykdom. 

Lørdag 11. mars ble bilferja M/F Tenna oppringt av en person fra Austbø som lurte på om det var noen muligheter til å foreta et ekstra anløp av øya, da vedkommendes mor hadde akutt behov for legehjelp. Kaptein Rune B. Nilsen om bord på «Tenna» besluttet å gjøre dette og ekstraanløp ble utført. Vedkommende som ringte og hans mor kom da i land på Søvik fergeleie flere timer tidligere enn om de skulle vente på ordinær rutetur.

En ukes tid senere kom en mann om bord med kake og blomster som en takk fra familien for god hjelp og service. Det hadde vært til stor hjelp at hans mor kom tidligst mulig til legen og alt gikk nå bra med henne.

Manskapet på M/F Tenna opplyser at de synes det er flott å kunne bistå med hjelp i slike situasjoner og er glad for at alt gikk godt denne gangen.

Mannskapet på bilferja Tenna får skryt
Fra venstre: overstyrmann Espen Jakobsen, kaptein Rune B. Nilsen, maskinsjef Øivind Gårdvik og lærling Bård Maurstad. Alle var på vakt den aktuelle dagen.

Annonser