Tradisjonen tro arrangerer Herøy Musikkorps også i år julekonsert i Herøy kirke. I tillegg til korpset  vil også et eget julekoret, flere solister, barnekor og et eget band være med på å krydre konserten.

Julekoret på plass
Selv om vi for tiden ikke har et permanent kor på Herøy har korpsets dirigent Lars Olav Mogård-Larsen nok en gang klart å få stablet et eget julekor på plass til konserten. Til tross for at de bare har hatt noen få øvelser er de i følge dirigenten i god i rute til konserten og vil bidra til at julestemningen kommer på plass.

Barnekor
Et fast og trivelig innslag på konserten de siste årene har vært at det har deltatt et eget barnekor med unger fra 1. til 4. klasse fra Herøy skole, og slik blir det i år også. Noen av ungene skal også synge solo.

Solistinnslag og julegjest
- Publikum vil få høre tradisjonelle og kjente julesanger, men det kommer også noen nye sanger som kanskje ikke er like kjent for alle. Det blir også flere solistinnslag med eget band. Vi får også besøk av en spennende og kunnskapsrik julegjest., sier Mogård-Larsen.

Julekonsert i Herøy kirke lørdag 16.12.17.jpg

Se artikkel fra konserten i fjor: Fullt hus for julestemning