Tradisjonen tro arrangerer Herøy Musikkorps også i år julekonsert i Herøy kirke. I tillegg til korpset vil også julekoret, solister, barnekor og et eget band være med å krydre konserten.

Julekor i år også
Korpsets mangeårige dirigent Lars Olav Mogård Larsen har også i år trommet sammen et eget julekor for anledningen. Totalt vil koret ha 5 øvelser før konserten og Lars Olav forteller at koret, som består av ca. 20 sangere,  er i god rute og at det allerede nå høres veldig bra ut.

- De er som god årgangsvin, de blir bare bedre og bedre, sier Lars Olav.

Barnekor med unger fra 1. - 4. klasse
Et trivelig innslag på konserten er at det også i år stiller et eget barnekor med unger fra Herøy skole. Ungene som går i 1. - 4. klasse er et koselig innslag på konserten.

Tradisjonell julekonsert
- Publikum vil også i år få høre tradisjonelle og kjente julesanger, men det kommer også noen nye sanger som også Oslo Gospel Choir benytter, sier en opplagt Lars Olav Mogård Larsen.

Eget band hører med og korpsets faste gitarist Johnny Birger Hansen er selvskreven medlem.

Flere solister og hemmelig julegjest
Årets konsert vil også by på flere solister, og dersom det er noen som er i tvil om det så får dere også i år høre Roar Danielsen synge O Helga Natt. Dette er nok for mange selve symbolet på at julen nærmer seg.

Under konserten vil det bli presentert en hemmelig julegjest, og det er bare å møte opp søndag så får dere se hvem den utvalgte er.