Starter på omsorgssenteret
Herøy Musikkorps pleier hvert år å møte på omsorgssenteret for å spille julesanger for beboerne der. Dette er det mange som setter pris på.

Oppvakt 90-åring
En nokså travel tubaspillende reporter fra Herøyfjerdingen rakk så vidt å ta seg en prat med 90 år gamle Edvarda Hanssen og hun sa at hun satte pris på at korpset stilte opp og spilte for dem. Det virket ellers som om Edvarda til tross for sin nokså høye alder ikke hadde noen problemer med husken og var godt oppdatert på det meste.

Julegrana ble tent i kaldt vintervær
I klart vintervær ble den flotte julegrana tent og det ble dannet fire ringer med folk som gikk rundt treet og sang julesanger til tonene av et noe frossent musikkorps. Etter at "På låven sitter nissen" var spilt ble ungene plutselig borte og opptatt med nissen.

Julemesse med rekord i år også
Støtteforeninga for Herøy idrettslag hadde også i år stelt i stand en flott julemesse i Herøyhallen som ble åpnet presis kl. 17.00.

Til tross for rekordresultat i fjor meldes det om at det kan se ut som om det ligger an til ny rekord i år også, selv om dette ikke er bekreftet enda. Da ble det delt ut 50 000 kr. til idrettslaget.