JeSS som står for Jenter – Samhold - Styrke ønsker å få flest mulig i aktivitet. I visjonen til gruppa står det at all aktivitet er god aktivitet og at målet er å samle alle gode krefter og lavterskeltilbud som påvirker oss positivt. Søndag 27. april planlegger de derfor en dag der det ikke bare skal inneholde aktiviteter for de som er sprekest.

Arrangementet skal ha base på Drømmeplassen i Øksningan og varer fra klokken 11.00 til 14.30.

Turmarsj for alle
Klokken 11.30 arrangeres turmarsj for alle. Tjukkasgjengen vil delta, men arrangørene oppfordrer alle, spesielt menn til å komme og være med. Det blir lagt opp turløyper som skal passe for alle.

Eget opplegg for de som er litt sprekere
Det blir leid inn profesjonelle instruktører for de som ønsker å være med på treningsformene Bootcamp, Tabata og en times ulike intervall/tøyning og danseaktiviteter.

For de som ikke er helt inne i begrepene så er Bootcamp en utendørs treningsform som blander tradisjonelle kroppsøvingsaktiviteter med ulike former for intervall- og styrketrening.

Tabata er funksjonell trening. Her trener man hele kroppen samtidig, med andre ord alle små og store muskelgrupper man bruker til daglig. Man bruker egen kropp som belastning, i tillegg til f. eks vekter/vektstenger, step, m.m.

Varm mat
Rundt klokken 12.30 samles alle som har vært i  aktivitet på Drømmeplassen der det blir servert suppe eller annen varm mat.

Påmelding
De som skal være med på andre aktiviteter enn turmarsj må melde seg på til Silje Wang på telefon 95721262. Det koster 200 kroner å delta. De som bare skal ha mat betaler kroner 50.

JeSS-gruppa
Denne nystartede gruppa fikk sitt utspring under folkehelseuka som ble arrangert i begynnelsen av mars. Gruppa ønsker å være pådrivere til å få andre jenter med på ulike aktiviteter.

- I juni planlegges det et lokalt "jenteslipp" der målet er å få flest mulig jenter i aktivitet. Jentene skal til slutt samles på torget i Silvalen der det blir ulike aktiviteter. Vi vil komme tilbake med flere detaljer om dette arrangementet senere, sier en av initiativtakerne bak jentegruppa JeSS, Elbjørg Larsen.

JeSS har en egen side på Facebook som du finner ved å trykk på linken nedenfor
Trykk her