Inviterer til TINE fotballskole

Tine fotballskole 2017

Fotballgruppa i Herøy IL inviterer til TINE Fotballskole 20. - 21. juni 2017. Påmelding innen 18. juni.

Det er leder i FK Herøy/Dønna, Jan Terje Mikalsen, som har ansvaret for det sportslige opplegget. Som instruktører vil det i hovedsak bli benyttet spillere fra gutte- og juniorlaget til FK Herøy/Dønna.

- TINE fotballskole har i år 20 års-jubileum og deltakerne på årets fotballskole vil derfor få en ekstra stilig deltakerdrakt, melder TINE fotballskole.

Besøk av fotballtrikser i verdensklasse
- Det vil som vanlig bli servert et enkelt måltid hver dag, og da med drikke fra TINE som tilbehør.

- Nytt for årets fotballskole er at vi får besøk av en fotballtrikser i verdenstoppen, Jonathan Åmot Olsen. Han vil kjøre et lite show for alle deltakerne. Etterpå vil han gå rundt i gruppene, og veilede og gi tips til deltakerne.

- Vi planlegger å kjøre en ekstra økt for eldre barn/ungdom, som ikke deltar på fotballskolen, sånn at flere får med seg denne «happeningen». I år har vi valgt å arrangere kun to dager, da vi mener vi vil få bedre kvalitet på opplegget, spesielt med hensyn til gode instruktører, opplyser Heidi Nilsen i HIL fotball til Herøyfjerdingen.

Om TINE Fotballskole
TINE Fotballskole er Norges Fotballforbunds offisielle fotballskole og har vært arrangert siden 1998, da TINE inngikk samarbeid med NFF. Sportslig kvalitet, trygge rammer og fokus på kosthold er sentrale stikkord for TINE Fotballskole. Til sammen deltar rundt 70 000 barn på TINE Fotballskole i året, fordelt på 450 arrangementer som varer fra 3-5 dager. Det er klubber som er arrangør, og alle klubber tilsluttet NFF kan søke om å arrangere TINE Fotballskole. NFF leverer innholdet og kvalitetssikrer alle fotballskolene.

Trykk her for å lese mer om TINE Fotballskole.

 

Plakat Tine fotballskole 2017.jpg

 

Tine fotballskole 2017
Årets fotballskole_Heidi
Herøy IL mottok pris som beste TINE fotballskole i Nordland Fotballkrets i 2013. Her er Heidi Nilsen med det synlige beviset.

Annonser