I sommer og høst har Herøy stadion fått en skikkelig oppgradering med nytt dekke og tak over tribunen. Det er også kommet opp stadionur og idrettsanlegget framstår nå som virkelig flott. I forbindelse med årets siste hjemmekamp for seniorlaget til Herøy/Dønna inviteres det derfor til en skikkelig idrettsfest.

Gratis inngang og underholdning
- Arrangementet starter klokken 15 med underholdning og presentasjon av aktivitetene i idrettslaget. Korpset er selvsagt tilstede og bidrar med feiende marsjer i tillegg til noen andre underholdningsinnslag. Det blir gratis inngang til storkampen mellom Herøy/Dønna og Grane som starter klokken 15.45, sier leder i idrettslaget Kirsti Iversen.

Gevinster på billetten og gratis kaker
Det skal også trekkes flere gevinster på gratisbillettene og idrettslaget spanderer kaker på alle sammen. Alt skulle derfor ligge til rette for en skikkelig markering med mye folk lørdag ettermiddag.

Mange å takke
Leder Kirsti Iversen har mange å takke for det flotte stadionanlegget. Marine Harvest har bidratt med stor økonomisk støtte som har finansiert det meste av tribuneanlegget. Helgeland Sparebank har sponset et flunkende nytt stadionur. Tusenkunstner, sveiser og positive Inge Nils Sandvær har stått for design og konstruksjon av et tribunetak det nok ikke finnes maken til noen andre steder. Når en i tillegg vet at alt er gjort på dugnad så er det virkelig imponerende.

Kirsti ønsker å takke den fantastiske dugnadsgjengen som kveld etter kveld og mange helger har lagt ned en enorm arbeidsinnsats som er verdt flere titusener av kroner.

- Uten denne gjengen hadde det vært umulig å få dette til og dette er jeg meget stolt av. Herøy kommune med banemester Bjarne Nikolaisen i spissen må selvsagt også takkes for den meget gode jobben som er gjort for å holde gressbanen i god stand i alle år, avslutter Kirsti Iversen.

Premiere på egen fotballsang
Alle seriøse fotballag har egne fotballsanger og nå har også Herøy/Dønna fått sin egen kampsang. Teksten er skrevet av Kirsti Iversen mens melodien er skrevet av Johnny Birger Hansen.

- Jeg skulle gjerne hatt enda mer tid med sangen for å fått den helt ferdig, men jeg regner med jeg skal ha en første utgave klar til kampen på lørdag, sier Johnny Birger Hansen.

Etter å ha hørt litt på sangen kan det garanteres at det nok ikke blir siste gangen den blir spilt over lydanlegget på Herøy og Dønna.

Arrangørene håper selvsagt på mye folk og stor stemning på Herøy stadion lørdag ettermiddag. Selv om værmeldingen ikke er den beste er det viktig å huske at det nå er tak over tribunen.

HD-Grane.jpg

Idrettsfest på Herøy stadion_Marine Harvest tribunen.JPG

Tribunen har også fått eget navn etter den største sponsoren.