Trykk HER for å lese hele saksdokumentet Sakslista i kortversjon ser slik ut: Sak 73/11: Kommuneplan 2008 - 2020 - strategisk del (samfunnsdelen)

Rådmannens innstilling:

Kommuneplan 2008-2020 – samfunnsdelen bestående av hoveddokument, kommunedelplan næring, kommunedelplan økt bosetting, sektorplan for helse, sosial og omsorg, sektorplan for oppvekst og kultur og sektorplan for effektiv forvaltning godkjennes.

Sak 74/11: Representanter til Ungdommens fylkesting 2011 (se egen omtale av dette) Sak 75/11: Støtte til TV-aksjonen 2011

TV-aksjonen er NRK’s årlige innsamlingsaksjon og avvikles i år søndag 23.oktober.

Årets TV-aksjon er tildelt Norsk Folkehjelp og de innsamlede midlene skal gå til det omfattende arbeidet med å rydde miner og klasebomber i Europa, Afrika og Asia.

Rådmannens innstilling:

1) Herøy kommune bevilger kr. 5.000.- til TV-aksjonen 2011.

Sak 76/11: Kjøp av tilleggstomt

Roy Larsen søker i brev av 04.03.11 om å få kjøpe tillegg til sin eiendom gnr.5 bnr.256. Arealene framkommer av vedlagte kartskisse. Kommunen er eier av de omsøkte arealer.

Rådmannens innstilling:
1. Herøy kommune selger tilleggstomt til eiendommen gnr.5 bnr.256 som beskrevet i saksframlegget.
2. Prisen settes til 35 kr pr m2 Sak 69/11: Søknad om større - tiltak for kreft- og hjertesyke barn.  Foreningen Tiltak Kreft- og Hjertesyke barn, er en uavhengig forening. Ved hjelp av innsamlede midler gir Foreningen Tiltak Kreft- og Hjertesyke og andre alvorlig syke barn opplevelser friske barn tar for gitt, men som for syke barn forblir en drøm. Eksempler på slike opplevelser er besøk i Oslo Spektrum, billetter til fotballkamper, konserter, kino, teater og revyer og annen underholdning. Tiltak og aktiviteter retter seg både mot barna mens de er innlagt på sykehus og i hjemmene mellom behandlingsperiodene. Rådmannens innstilling: Søknad om støtte til Foreningen Tiltak Kreft- og Hjertesyke barn avslås.