Tapte to poeng mot Mo 2
Torsdag 28. mai møtte Herøy/Dønna Mo 2 på Herøy stadion. Etter en dårlig start av hjemmelaget der gjestene fra Mo lett kunne fått inn et mål, tok hjemmelaget over styringen av kampen og styrte det meste av spillet. Da gjenstod rundt 10 minutter av første omgang fikk hjemmelaget straffe, som til hjemmelagets store fortvilelse ble reddet av Mo ILs gode målvakt Anders Arras. Helt på tampen av første omgang etter flere fikk endelig hjemmelaget fikk endelig Espen Alfheim satt ballen i mål slik at hjemmelaget gikk til pause på stillingen 1-0.

Etter pausen startet hjemmelaget godt og Jan Kristian Pedersen doblet tidlig ledelsen slik at hjemmelaget nå ledet 2-0. Hjemmelaget fortsatte å spille godt etter målet og hadde flere sjanser til å øke ledelsen, men i stedet førte ubesluttsomhet i forsvarsspillet til hjemmelaget til at dønnværingen Vegard Lorentzen kunne sette ballen i mål og redusere for bortelaget. Etter dette tok Mo 2 mer tak i kampen og da det gjenstod kvarteret greide bortelaget nok en gang å redusere ved Ole Jørgen Oksfjellelv, slik at resultatet nå var 2-2, som også ble sluttresultatet. Hjemmelaget var nok skuffet over å ha mistet ledelsen og to poeng i en kamp de etter spill og sjanser burde vunnet.

Viktig med full pott
Hjemmelaget ligger før kampen på 4. plass med 11 poeng etter åtte spilte kamper, mens Grane har seks poeng etter seks kamper. For å henge med i øvre halvdel av tabellen bør derfor hjemmelaget få full pott mot Grane, spesielt med tanke på at de har spilt flest kamper av alle lagene i divisjonen.