Det skal konkurreres i til sammen åtte klasser lørdag 4. april. For å sikre både unger og de heimvendte tidligere aktive spillerne mest mulig spill, blir det puljespill i alle klasser.

Herøymesterskapet vil bli avviklet på hele 15 bord, og i tillegg til disse vil det være et par ekstra bord disponibelt for oppvarming.

Mange barn Dette blir det første stevnet for de rundt 35 ungene som siden november har trent jevnt og trutt i Herøyhallen.

Det knyttes stor spenning til de tidligere aktive spillerne som nå har bosatt seg i Trondheim. Blant disse finner vi Ståle Skagen, Anne Mari Nordnes, Stian Moursund, Anders Brunsvik og Kim Ottesen.

Spennende dameklasse Anne Mari Nordnes spilte i 1991 Herøy BTK til sølv i lag-NM for piker med blant andre Line Olsen Roan på laget. Og Line stiller lørdag sammen med Bente Karlsen Moe og Hege Nordnes for å måle krefter med Anne Mari Nordnes.

Klassene det skal konkurreres i neste lørdag er: - jenter - gutter 5. og 6. klasse - gutter fra 7. klasse og oppover - single mosjon - double mosjon - single damer - single åpen klasse - double åpen klasse

Herøymesterskapet starter klokken 10 og ventes å være ferdig rundt klokken 16.

De som har lyst til å titte på kan følge spillet fra tribuneplass. Det vil være åpen kiosk mellom klokken 10 og 13.