Den populære Herøykalenderen byr som alltid på spennende bilder fra Herøys fortid. På omslaget er det denne gangen et bilde av Kristoffer Nygård og Jon Johnsen Lenning under reisingen av Flæsbua på bygdetunet i 1978. Bildet er tatt av Harry Nilssen og utlånt av Helgeland museum.

Årets kalender er nummer 30 i rekken og inneholder også denne gangen mange flotte bilder fra forskjellige steder i kommunen. Kalenderen kan være et godt julegavetips til dem som har det meste.

Herøysundet islagt
I januar 1945 måtte det ha vært kaldt for kalenderen preges denne måneden av et islagt Herøysund og vi kan også se masten av en båt som er gått ned. Samme måned ser vi også Oddmund Brænden med nytraktoren på Nyheim i 1943.

Kalenderen inneholder ellers bilder fra Sandvær, Husvær, Brasøy, Tenna, Sør-Herøy, Staulen, Øksningan, Seløy, Gåsvær og Skibbåtsvær.

Bildene i kalenderen er plukket ut av Herøy Bygdebokutvalg som består av Jon-Ove Ottesen, Helge Lenning og Brith Jakobsen.

Salg og bestilling
Kalenderen kan kjøpes på rådhuset og vil også etterhvert legges ut for salg på flere butikker i Herøy.

Den selges for kroner 100 pr. stk, og kan også bestilles på tlf. 75068000 eller på epost post@heroy-no.kommune.no Kalenderen sendes også i posten med tillegg for porto.