Herøyjenter på 3. plass i NM

Badminton_3

I helga tok Frida Prestø og Live Hov Grønbech 3. plass i ungdommens badmintonmesterskap i Moss. 

I helga arrangerte Moss Badmintonklubb Ungdommens Badminton Mesterskap (UBM) 2017. Hele 93 spillere fra 33 klubber kjempet i løpet av helgen i klasse U15 og U17 om edelt metall. UBM er Norges største turnering for barn og unge, og hele 526 kamper ble spilt.

- Frida Prestø of Live Hov Grønbech kom til semifinalen i UBM i Moss i damedouble U15. Live ble også utslått i semifinalen i damesingle U15 og havnet også i denne klassen på en delt 3. plass, opplyser trener Torgeir Lenning til Herøyfjerdingen.

Godt fornøyd
Live forteller til Herøyfjerdingen at hun er brukbart fornøyd med resultatet fra helgas turnering.

- I semifinalen fungerte ikke spillet helt maksimalt og jeg tror kanskje at jeg hadde hatt bedre muligheter til å komme i finalen dersom spillet hadde vært slik som på lørdagen, sier Live.

Live som nå går i 9. klasse har ett år igjen på Herøy skole før hun skal over i videregående skole. I klasse U15 er hun ranket som nummer 2 i landet, men fra høsten må hun opp i klasse U17.

- Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg skal satse skikkelig på badminton når jeg skal over i videregående skole. Det finnes egne badmintonlinjer mange steder i landet, men jeg jeg er enda usikker på om jeg vil søke. Heldigvis har jeg enda ei stund igjen før jeg må bestemme meg. Det har vært nokså hektisk med turneringen i det siste, men nå skal jeg ha en liten ferie fra badminton, sier badmintontalentet Live Hov Grønbech til Herøyfjerdingen.

Trykk her for flere resultater.

 

Badminton_3
Her mottar Live og Frida 3. plass i UBM.

Annonser