Lørdag møttes de miste ungene som er i alderen 6 - 10 år mens søndag var satt av til turnering mellom jente- og guttelag i alderen 11 - 12 år. Som tidligere år kom de fleste lagene fra Sandnessjøen og Dønna i tillegg til egne lag, men det var også lag fra Olderskog i Vefsn og et lag fra Alstahaug.

En av ildsjelene
Turneringsleder Halvard Jakobsen sier at det meste har gått greit og at det fine været også har gjort alt til en lek. Det er Halvard som har hatt arbeidet med å sette opp kampoppsettet. Lørdag var han travelt opptatt som speaker mens han søndag også var ute og dømte kamper. Flott at det finnes slike ildsjeler som ofrer mye tid for at ungene skal ha en fin opplevelse.

Til tross for at Herøy er en liten kommune er man så heldig at man har mange ildsjeler som legger ned en ufattelig innsats på mange områder.

Laks fra Marine Harvest
- Lørdag var det nok litt mindre lag enn i fjor og det er jo selvsagt litt synd, men alt i alt var det omtrent like mange på cup i år som i fjor. Det så ut som om alle koste seg og vi er også veldig godt fornøyd med salget i kiosken. Vi fikk sponset laks av Marine Harvest og salget av laksepakker var en stor suksess og det er jo også flott at ungene og de voksne får i seg noe skikkelig mat når de er på Herøy, sier mangeårig leder i fotballgruppa Heidi Nilsen.

Nytt lydanlegg
Lydanlegget på Herøy stadion har i det siste streiket, men i helga kunne arrangørene for første gang ta i bruk sitt nye anlegg som fungerte utmerket. Kanskje skulle det vært noen flere høyttalere litt lenger borte fra tribunen, men dette får man se på etterhvert. Herøy stadion framstår i hvert fall nå som meget flott, med nyrenovert tribune med flott tak og eget stadionur som er gitt av Helgeland Sparebank. All montering og arbeid er utført på dugnad og det er jo imponerende.